Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Vi udvælger og anbefaler kun de bedste produkter, og dem vi selv er glade for. Lana Care World er et af de brands vi virkelig elsker. Med produkter til både mor og baby, som du ikke vil undvære, især ikke i de kolde måneder. Deres merinould er så blød og føles som et stort varmt kram. Der er både uldfutter og ammeindlæg, som mor og baby kan nyde at bruge hele året rundt.

Som ammende kvinde er det så vigtigt at passe godt på ikke at få kulde eller træk på brysterne. Det er en god ide altid at have uldammeindlæg på, så hele brystet holdes lunt og beskyttet. Du kan altid vælge at have et engangs ammeindlæg inderst og uld-indlæg efter. Og glem ikke salven til de ømme bryster! Har du før haft brystbetændelse, ved du hvor vigtigt det er. Salven beskytter, plejer og fugter brystvorterne. Har du set vores egen sammensatte pakke med de mest nødvendige produkter til din amning? Du finder den lige her: Motherly Ammepakke.

Alle de lækre produkter fra Lana Care – de bløde ammeindlæg, brystsalven, uldfutterne til de kære små og den mest skånsomme uldvask ligger i shoppen under brandet Lana Care.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 22% på 1 valgfritkøb*

*Gælder ikke nedsatte varer og Flow Intimates, First Trail og Haps Nordic. Kan bruges til og med den 30.11.23. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen