Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Velkommen til Motherly. Mit navn er Anne-Sofie og her finder du mit univers med fokus på forkælelse og lækker hudpleje til mor og baby – men især til mor.

Vi mødre glemmer nemlig hurtigt at drage omsorg og give kærlighed til os selv – men det er så vigtigt, at vi husker det.

Som mor til tre dejlige børn ved jeg hvor fantastisk, men også hvor overvældende det er at blive ny mor. Al kærlighed og omsorg er rettet mod den lille nye guldklump. Det er enestående! Men det er også livsomvæltende og rigtig hårdt.

Det er nemt at tabe sig selv i moderskabet og de mange nye roller. Derfor er det vigtigt også at finde ro og tid til sig selv.

Jeg har altid været meget optaget af plejeprodukter, der giver huden næring og lækker glød. En interesse, som jeg udviklede til professionel rådgivning i HELSESHOPPEN.

For mig er de små kærlige plejeritualer uundværlige. Bare et par minutters selvforkælelse eller et bad med æteriske olier kan være lige det, der giver modet og gløden tilbage.

Som gravid og nybagt mor oplevede jeg desværre at måtte opgive mange af mine hudplejerutiner, fordi jeg ikke tålte parfume og dufte. Mange af de ”rene” produkter, jeg fandt, var dog kedelige og jeg savnede den der lækkerhedsfølelse. Derfor satte jeg mig for at finde hudplejeprodukter til gravide og mødre, som er milde og naturlige, men stadig giver nydelse og velvære.

Det kan være svært at finde tid til kærlig selvpleje og ikke mindst at finde de rigtige produkter, når du er træt og har en baby på armen.

Derfor har jeg samlet alle mine favoritter af rene, parfumeri og naturlige produkter, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller lækkerhed – alt sammen selvfølgelig testet på egen krop og børn. Så kan du nemt finde alle dine favoritter på et og samme sted.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig til at finde dine egen nemme og selvkærlige plejeritualer og overskuddet til at være den mor, du gerne vil være.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 22% på 1 valgfritkøb*

*Gælder ikke nedsatte varer og Flow Intimates, First Trail og Haps Nordic. Kan bruges til og med den 30.11.23. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen