Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Om Motherly

Et kærligt livsstilsunivers for kvinder.

Fordi jeg altid har været meget optaget af skønhed, pleje og helse, udviklede jeg interessen til professionel rådgivning i en helsebutik. Siden da er der sket meget og 3 børn er kommet til, og nu er Motherly lige præcis den helse/pleje butik, som jeg drømte om, den skulle være. 

Som mor til tre dejlige børn ved jeg hvor fantastisk, men også hvor overvældende det er at blive mor. Al kærlighed og omsorg er rettet mod den lille nye guldklump. Det er enestående! Men det er også livsomvæltende og rigtig hårdt.

Vi mødre glemmer nemlig hurtigt at drage omsorg og give kærlighed til os selv – men det er så vigtigt, at vi husker det.

For mig er de små kærlige plejeritualer uundværlige, fx når jeg renser ansigtet om aftenen, eller når jeg laver et fodbad med lavendelolie, når jeg tænder et lys i duftlampen, eller når jeg tager ansigtsmaske på imens ungerne er i bad. Et øjebliks selvforkælelse giver mig en lille pause, og det kan være lige det, der giver modet og gløden tilbage til en træt mor.

 

Som gravid og nybagt mor oplevede jeg desværre at måtte opgive mange af mine produkter, fordi jeg ikke tålte parfume og dufte. Mange af de parfumefri produkter, jeg fandt, var dog kedelige og jeg savnede den der lækkerhedsfølelse. Derfor satte jeg mig for at finde hudplejeprodukter til gravide og mødre, som er milde og naturlige, men stadig giver nydelse og velvære.

Jeg har samlet alle mine favoritter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller lækkerhed – alt sammen testet på egen krop og børn, såmænd også min mand. 

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig til at finde dine selvkærlige plejeritualer med dine personlige favoritter, så du kan få lidt mere overskud til at være den mor, du gerne vil være.

Kærligst, Anne-Sofie. 

 

Den skønneste butik med så mange unikke og dejlige ting til mor og barn.

– Vibeke, kunde hos Motherly

Fantastisk service og hurtig levering!

– Josefine, kunde hos Motherly

Jeg elsker at støtte de små virksomheder, men især denne. Den er fyldt med lækre produkter til enhver familie, også har jeg aldrig oplevet sådan en fantastisk service. Uden tvivl 5 stjerner.

– Lonnie, kunde hos Motherly

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 22% på 1 valgfritkøb*

*Gælder ikke nedsatte varer og Flow Intimates, First Trail og Haps Nordic. Kan bruges til og med den 30.11.23. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen