Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Motherly blev skabt på min anden barsel, fordi jeg kunne mærke et kæmpe behov for at passe på mig selv. På første barsel havde jeg så svært ved at huske mig selv og finde små huller i hverdagen med fokus på min selvomsorg. Jeg havde helt klart et behov for det, men jeg var så optaget af min baby, at jeg helt glemte mig selv.

Under min anden barsel var hverdagen på en måde nemmere, fordi jeg kendte lidt til rutinerne med en baby, så jeg også vidste, hvornår jeg kunne lægge mor-tid ind i løbet af dagen. Nogle gange blev det kun 5 minutter, mens baby sov, andre gange blev det 1 time, mens min far eller en anden gik en tur med baby i barnevognen. Men jeg fandt også ret hurtigt ud af, at der ikke var en webshop med de produkter, jeg havde lyst til at købe til mine plejerutiner, i hvert fald ikke en, hvor det hele var samlet og blev præsenteret på en lækker og kærlig måde. De store webshops plejeprodukter virkede ikke tillokkende på mig, og jeg gik derfor tit i helsekosten, hvor jeg fik god personlig vejledning og en hyggelig købsoplevelse.

Mine behov for selvomsorg og pauser med gode hudplejerutiner, gav mig ideen til Motherly. At samle mine højtelskede helseprodukter, som jeg har sværget til i mange år og de nyheder jeg også elsker at prøve af, fordi jeg elsker hudpleje og selvforkælelse der giver mig en lækker sund hud og indre velvære. Ideen blev ført ud i livet det kærlige univers for mødre, jeg selv havde manglet, blev tilgængeligt for alle mødre.

Selvforkælelse er mange ting, og det er nok noget forskelligt for dig og for mig. Men grundlæggende handler det om en følelse af velvære. For mig er selvforkælelse en bred vifte af noget jeg kan gøre for at fokusere på mig selv, men især hudpleje og bade giver mig den der følelse af at have mødt mine egne behov, nyde, sanse og være. Det nærer mig at pleje min hud især om aftenen, hvor jeg renser mit ansigt og giver huden fugt og pleje som en del af mit aftenritual. Et ritual der virker afstressende og som en god afslutning på dagen. Glemmer jeg de små ritualer med at rense huden, eller det kunne være at nyde en varm kop te, et dejligt fodbad eller en ansigtsmaske, kan jeg lynhurtigt mærke det på mit stress-niveau. Det er så vigtigt for min balance og mit humør at have de selvkærlige stunder. Det hjælper mig til at finde ro og en kontakt med mig selv i en stresset hverdag, hvor jeg skal have overskud og energi til mine børn, min mand og mig selv. Egentlig burde det være i denne rækkefølge: mig selv, mine børn og min mand.

Mit ønske er, at du først og fremmest tænker over, om du er god ved dig selv. Jeg taler ikke om at spise sundt, træne eller købe økologisk mad og lave det fra bunden hver dag – jeg mener om du som kvinde passer på dig selv ved at huske dine egne behov først og fremmest. Det er svært i en travl hverdag, men det er bedre at gøre lidt hver dag end ingenting og det kræver lidt øvelse at huske selvforkælelsen, når man som mor har fokus mange andre steder end en selv. Jeg håber at udvalget af produkter i shoppen giver dig inspiration til at gå opdagelse i lækre produkter, som du kan forkæle dig selv med – og at du kan finde frem til lige netop de produkter og de ritualer i hverdagen, der giver DIG nydelse, næring og hverdagsvelvære.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 22% på 1 valgfritkøb*

*Gælder ikke nedsatte varer og Flow Intimates, First Trail og Haps Nordic. Kan bruges til og med den 30.11.23. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen