Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Purely Professional

Om brandet

Danske Purely Professionals blev etableret i 2011 af kemiker Ole Olsen og hans døtre Julie og Cecilie Kampmann. Purelys sortiment består af hår- og hudplejeprodukter. Less is more er Purelys vision, hvilket ses tydligt gennem produktion og endelig produkt. Produkterne er skabt, så de tager højde for både virkning og indholdsstoffer, og er produceret med minimal kemi, men med maksimal effekt. Både hud- og hårplejeprodukterne er parfumefri og kan derfor bruges trygt af hele familien.

Purely Refillery hos Motherly

Som eneste butik på Fyn kan du benytte dig af Purely Refillery hos Motherly. Purely Refillery giver dig mulighed for at fylde nye Purely produkter på gamle flasker. Ved at benytte dig af Purely Refillery sparer 20 kr pr flaske, du genfylder – samtidig sparer du miljøet for ekstra plastik. Selve dunkene i Refilleriet indsamles også til genfyldning. På den måde skaber Purely et lukket kredsløb af emballager og dermed skånes naturen og klimaet for overforbrug af både plastik og CO2.

Produkterne er holdbare i max 6 måneder fra fyldningen. Du kan genanvende din flaske, lige så længe den er intakt, og så længe du husker at rengøre den grundigt før hver genfyldning.

Hvordan bruger du Purely Refillery hos Motherly?

Før du besøger vores Refillery i Motherly, skal du rengøre dine Purely flasker og låg med vand og sæbe. Du kan evt. skylle dine flasker efter med lidt flydende håndsprit, lad beholderen tørre helt efterfølgende. Hvis du har en pumpe til produktet, så hæl varmt vand igennem og slut ligeledes af med en smule flydende håndsprit.

Tag dine flasker med hen til Motherly og fyld dem op med de produkter, du har brug for. Når du har fyldt dit produkt, påsætter du et label, så du kan holde øje med produktets holdbarhed.

Hvilke produkter kan du genfylde hos Motherly?

Følgende produkter står i Motherly til refill:
Shampoo 0, Shampoo 1, Shampoo 2, Shampoo 4 samt Conditioner 1 og Conditioner 2.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen