Gratis fragt på alle ordrer indtil midnat • Levering 2-3 dage

Petit La Busch

Petit La Busch | Futter | Sand

399,00 kr.

  • Beskrivelse
  • Materialer
  • Anvendelse
  • Størrelsesguide
  • Levering

En smuk kombination af godt håndværk og flotte detaljer, samlet i et og samme produkt.

Ikke flere tabte futter! Med futterne fra danske Petit La Busch er du sikret at begge futter altid kommer med hjem igen.

Børn har brug for at kunne sanse og mærke deres omgivelser og det giver futterne fra Petit La Busch dem lov til. Det tynde 2-3 mm lag ruskind og futternes design, uden nogen stiv og tyk gummisål, giver mulighed for at langt flere sanser opfanges op gennem fødderne på barnet.

Vælg mellem 4 smukke farver.

Futterne er produceret i ruskind som langt hen ad vejen nemt kan holdes rene med en fugtig klud. Et lille tip er at tilsætte vandet lidt hvid eddike, hvis vandet ikke kan gøre det alene. Det er vigtigt at du husker at tørre efter med rent vand bagefter. Vi anbefaler at du tørrer hele futten af, da der ellers nemt kan komme en farveforskel der hvor du har tørret dem af. Du kan enten lade futterne lufttørre på et håndklæde eller tørre dem let med en hårtørrer i bevægelse på laveste varme og med min. 30 cm. afstand imellem futter og hårtørre. Futterne vil blive lidt “stive” i ruskindet når de er tørrer, men vil genvinde sin blødhed i takt med at de bliver brugt.

Ruskind er faktisk bare læder med en opkradset overflade. Hvis du oplever at ruskindet bliver glat og blankt, skal du blot børste overfladen op igen med en ruskindsbørste (pas godt på syningerne). På denne måde vil du få det flotte ruskindslook tilbage igen.

Futterne tåler ikke at blive vasket i vaskemakinen eller tørret i en tørretumbler, gøres dette frafalder reklamationsretten herpå.
100% ruskind
Futterne kommer i følgende 3 størrelser
3 – 6 mdr. (10,5 cm)
6 – 9 mdr. (11,5 cm)
9 – 12 mdr. (12,5 cm)

Vi anbefaler at der er min 1 cm. luft fra tåspids til futternes snude, så er der plads til at de kan vokse og tykke strømper.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen