Gratis fragt på alle ordrer indtil midnat • Levering 2-3 dage

Olivy

Olívy Babycare | Diaper Change | 100-500 ml

69,00 kr.169,00 kr.

  • Beskrivelse
  • Ingredienser
  • Anvendelse
  • Levering

Sig farvel til røde babynumser med Olívy. Vores absolut anbefaling nr. 1 til bleskift. Med allergicertifikatet “Allergy Certified”.

Olivy er et sundt og skånsomt alternativ til vand, sæbe og vådservietter, som effektivt forebygger røde babynumser. Det er nemt med vådservietter on the go, men desværre bliver mange babynumser røde af dem. Med Olívy baby care er det ligeså nemt on the go. Produktet kommer i en smart taske/rejsestørrelse, og så skal du ellers bare have babypads eller vatrondeller med i tasken. Som bonus kan du også bruge Olivy til at tørre barnet om munden eller på hænderne.

Den særlige blanding af ekstra jomfruolivenolie og kalk har dokumenteret effekt, det vil sige, at den har bevis for sin positive virkning på dit barns hud. Det vil du opleve, når du bruger Olívy til hvert bleskift og fra barnet er nyfødt.

Olivenolien blødgør, plejer og tilfører huden den rette mængde fugt. Den milde kalkopløsning renser og neutraliserer syren fra urin og afføring. Den virker lindrende og regenererende på eventuelle hudirritationer og kløe.

Olivy – diaper change kommer i tre forskellige flaskestørrelser: 500 ml. anbefales til puslebordet 250 ml. anbefales til pusletasken 100 ml. anbefales til rejsebrug.

Olea europaea fruit oil, aqua, oryza sativa starch, cera alba, calcium hydroxide, tocopheryl acetate, sorbic acid, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin.

1. Ryst flasken grundigt inden du bruger produktet første gang (ca. 1 min.) Og ryst med fordel flasken løbende.⁣
2. Hæld Olívy svarende til størrelsen af en valnød/5 krone på en stor vatrondel⁣⁣.(Den rette mængde er afgørende for, at Olívy kan virke i tre stadier: rens, pleje og beskyttelse)⁣
3. Rens hele bleområdet med vatrondellen, så urinen fjernes og Olívy trænger ind i huden.⁣⁣⁣ Afføring kan fjernes med vand, inden der renses efter med med Olívy - huden må gerne være fugtig⁣⁣.⁣
4. Brug Olívy ved hvert bleskift for at få den optimale forebyggende virkning og dermed undgå en rød babynumse.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen