Gratis fragt på alle ordrer indtil midnat • Levering 2-3 dage

Flow Intimates

Flow Intimates | Wetbag | Praktisk & Vandtæt

99,00 kr.

3 på lager

  • Beskrivelse
  • Materialer
  • Levering

Det her er en universel pose (en wetbag betyder, at indersiden af stoffet er vandtæt) – du kan bruge den som en lille taske, for at beskytte dine ting og sager eller har du nogensinde haft brug for at skifte dine menstruationstrusser på farten?

Wetbagen er svaret!

Læg dit brugte undertøj i din wetbag, og du er helt sikker på, at der ikke ender væske i din taske. Det er en fin måde at opbevare 1 eller 2 par af dine trusser i din taske til en hel dag ude af huset (hvis du har børn, er de også gode til at opbevare en våd klud på farten). Tasken er lavet af 100% genanvendt bomuld på ydersiden og 100% nylon på indersiden – et paraplylignende stof, der nemt holder på væskerne men uden brug af coating på stoffet. Flow Intimates wetbag består af to lag, et ydre lag lavet af bomuld og et indre lag lavet af vandtæt nylon, typisk brugt til paraplyer.

Du kan smide den i vaskemaskinen eller blot gøre den ren med en klud.

Tasken er lavet af 100% genanvendt bomuld på ydersiden og 100% nylon på indersiden - et paraplylignende stof, der nemt holder på væskerne men uden brug af coating på stoffet. Flow Intimates wetbag består af to lag, et ydre lag lavet af bomuld og et indre lag lavet af vandtæt nylon, typisk brugt til paraplyer.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen