Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Weleda

Weleda | Perineum Massage Oil | 50 ml

119,00 kr.

1 på lager

  • Beskrivelse
  • Ingredienser
  • Anvendelse
  • Levering

En helt naturlig olie fra Weleda til mellemkødsmassage, der fremmer hudens fleksibilitet, beskytter mod flænger og rifter under fødslen. Fra uge 34 kan du forberede dig med regelmæssig massage. Olien indeholder sød mandel og E-vitaminrig hvedekimsolie særligt formuleret til massage.

Dermatologisk testet.

Indeholder 50 ml.

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil
Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*
Fragrance (Parfum)
Limonene
Linalool
Citronellol
Geraniol
Citral
Eugenol

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Kan påføres af dig selv eller med en partner. Massér 3-4 gange om ugen i 5-10 minutter, fra 34. graviditetsuge. Bedst efter et bad i varmt vand, og sørg for, at blæren er tømt.

Anbring dig i en afslappet, behagelig position. Fugt tommelfingeren (eller pegefingeren, hvis din partner giver massagen) med Perineum Massage Oil, og glid blidt hen over vævene, idet du sørger for at massagen er smertefri. Indsæt fingeren i skeden til omkring det andet fingerled. Massér rytmisk med et let tryk på skedevæggen i en roterende bevægelse, lige som viseren på et ur, der går frem og tilbage mellem 3 og 9. Med hver massage vil vævene og musklerne føles mere afslappede og blødere, så varigheden af massagen kan forøges. Massér mellemkødet, indtil der føles en let prikkende fornemmelse; massér derefter vævet mellem skeden og anus blidt med tommelfinger og de midterste fingre. Efter massagen kan den overskydende olie fjernes ved at vaske med varmt vand.

obs! Hvis du har nogen betænkeligheder vedrørende massage af mellemkødet, så tal med din jordemor eller læge.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen