Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Nyhed

Petit La Busch

Petit La Busch | Suttesnor | Flere farver

199,00 kr.

  • Beskrivelse
  • Materialer
  • Levering

Suttesnor med clips, der sidder sikkert fast på din babys tøj, så sutten altid er inden for rækkevidde. Suttesnoren leveres i en praktisk, rund lynlåstaske med en 10 cm diameter og en handy 15 cm strop. Den kan nemt fastgøres til barnevognen, klapvognen, pusletasken og meget mere. Ideel til at holde styr på de små ting som sutter, suttesnor, nøgler eller andet.

Suttesnoren er lavet så den følger alle sikkerhedskrav i den danske/europæiske lovgivning DS/EN 12586 + A1. Nem at rengøre – tør den blot af med en fugtig klud eller en lille blød børste.

Vælg mellem 5 smukke farver og kombiner med de praktiske, lækre futter i ruskind.

TOTAL LÆNGDE: 22,5 cm
VIGTIG! DETTE ER IKKE LEGETØJ! Brug kun under opsyn og må ikke sidde på barnets tøj, når barnet sover.

Suttesnoren produceres i 100% ruskind uden hverken krom eller nikkel. Emballage produceres i STANDARD 100 OEKO-TEX 100% recycle polyester, printet med bionedbrydeligt og allergivenligt blæk. Materialet er vandafvisende og hindrer derfor absorbering af evt. spildt væske i posen. Suttesnoren produceres med en nikkel-og rustfri metal clips. Elastiksnoren som holder sutten er produceret i STANDARD 100 OEKO-TEX 100%, så der er ingen kemi omkring barnets mund.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen