Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Mellow Mind

Mellow Mind | Duftlys | Dawn | Afslappende

380,00 kr.

  • Beskrivelse
  • Materialer
  • Anvendelse
  • Levering

NYHED fra yndlings Mellow Mind! Skønne duftlys!

DAWN duftnoter er afslappende og beroligende: Bergamot, Lavendel, Geranium og Kamille.

Alle Mellow Minds duftlys er håndstøbt i Danmark, fremstillet af den fineste naturlige soya voks, og en bomuldsvæge der sikre en ren brænding.

Brændetid: ca. 25-30 timer.

Sådan får du mest ud af dit duftlys

For at sikre den bedste oplevelse med dit duftlys og forlænge dets levetid, kan du følge disse pleje- og brændingsvejledninger:

Trim vægen: Før hver brug skal du trimme vægen til ca. 5 cm med Mellow Minds Wick Trimmer. Dette hjælper med at forhindre dannelse af sod og sikrer en jævn og konstant brænding.

Brændingstid: Ved den første brænding skal du lade lyset brænde i mindst 2-3 timer, eller indtil hele overfladen af ​​voksen er smeltet jævnt. Dette skaber en "memory pool" og hjælper med at forhindre tunneling ved fremtidige brændinger.

Undgå træk: Placer dit duftlys væk fra træk, ventilation eller åbne vinduer for at sikre en jævn brænding og forhindre flammen i at flimre eller producere for meget røg.

Optimal brændingstid: For at bevare duften og forhindre, at glasset bliver for varmt, bør hver brændingsession maksimalt vare 3 timer. Lad lyset køle af i mindst 2 timer før genantænding.

Hold øje med lyset: Forlad aldrig et tændt lys uden opsyn. Opbevar det i synsfeltet og væk fra brændbare materialer, børn og kæledyr.

Sluk sikkert: Brug en lyslukker eller pust forsigtigt flammen ud for at slukke dit duftlys. Undgå at bruge vand, da det kan forårsage, at den varme voks sprøjter ud, eller at glasset revner.

Opbevar korrekt: Opbevar dit duftlys væk fra direkte sollys for at bevare dets duft og udseende.
Alle Mellow Minds duftlys er håndstøbt i Danmark, fremstillet af den fineste naturlige soya voks, og en bomuldsvæge der sikre en ren brænding. Med æteriske olier og duftolier.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 22% på 1 valgfritkøb*

*Gælder ikke nedsatte varer og Flow Intimates, First Trail og Haps Nordic. Kan bruges til og med den 30.11.23. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen