Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Mellow Mind

Mellow Mind | Conditioner Bar | Unscented – All hair types | 70 g

160,00 kr.

4 på lager

  • Beskrivelse
  • Ingredienser
  • Anvendelse
  • Levering

Mellow Minds Conditioner Bar Unscented genopliver trist hår, og tager dit hårpleje ritual til det næste niveau.
Baren er tilsat de bedste naturlige ingredienser og økologiske olier for at fremme dit hårs sundhed, give glans og efterlade det styrket.

Conditioner baren er vegansk og passer til alle hårtyper. Baren er uden duft og kan derfor frit kombineres med Mellow Minds Shampoo Bars.
Baren er meget koncentreret i formularen, og der skal bruges ganske lidt ved hver hårvask. Den kan bruges som en almindelig balsam der lukker hårstråene, eller som en nærende hårkur ved at lade den sidde længere tid i håret før den skylles ud.

Mellow Minds Conditioner bar er fri for skadelig kemi, parfume, sulfater og silikone.
Den indeholder blødgørende ingredienser så håret let redes ud efter vask:
-Broccoli Seed Oil: er et naturligt alternativ til silikone, der beskytter og tilføjer glans. Olien udglatter ydersiden på hvert hårstrå og derved tæmmer kruset hår.
-Cocoa Butter: en fed kakaosmør der nærer tørt og skadet hår, reducerer brud og styrker hårsækkene.
-Pro-Vitamin B5: Et vitamin med en regenererende effekt, virker fugtbevarende og beskyttende.

ET BÆREDYGTIGT VALG
Hver conditioner bar er håndlavet i Kolding i mindre batches, og de kan variere lidt i form, størrelse og farve. Der tages hensyn til miljø og klima i produktionen, conditioner barens banderole er lavet i FSC-certifiseret papir og du undgår derved unødvendig plastikemballage – altsammen uden du behøver at gå på kompromis med din hårvask.

ingredienser:
Coco-Caprylate, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Theobroma Cacao Seed Butter*, Butyrospermum Parkii Butter*, Brassica Oleracea Seed Oil*, Panthenol, Potassium Sorbate.

*Organic
Efter shampoo køres conditioner baren henover vådt hår og ud i længderne. Brug fingerne til at fordele produktet og undgå direkte kontakt med hovedbunden. Lad produktet sidde i op til 5 minutter, hvorefter håret skylles.
Skyl conditioner baren ren og opbevar den i en sæbeskål væk fra vand og damp. Baren holder længere hvis den får lov at tørre mellem brug.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen