Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Innersense Organic Beauty

Innersense Organic Beauty | Harmonic Treatment Oil | 25-113 ml

229,00 kr.599,00 kr.

  • Beskrivelse
  • Ingredienser
  • Anvendelse
  • Levering

Innersense Harmonic Treatment Oil er en dejlig nærende olie, som kan bruges til håret, hovedbunden, huden og neglene. En behandlingsolie beriget med blandt andet tamanuolie, som er med til at fjerne silikonerester, og som virker som en detox for både hår og hud.

Indholdet af kæmpenatlysolie er rig på essentielle fedtsyrer og har antiinflammatoriske egenskaber. Derudover indeholder den macadamiaolie, som er nærende, vitaminrig og er utroligt blødgørende. Innersense Harmonic Treatment Oil er perfekt til hår og hud, som har brug for ekstra fugt og pleje.

Produkterne fra Innersense er godkendt til CURLY GIRL METODEN og af de grønne saloner.

 

Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Olibanum, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Corylus Americana (Hazel) Seed Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Oil. Calophyllum Tacamahaca Seed Oil, Rosmarinun Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Nelumbium Speciosum (Lotus) Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil Certified Organic
Pump olien ud i håndfladerne og påfør den på det ønskede område. Hvis olien bruges som fugtgiver til hovedbunden og håret, anvendes den i vådt hår og lad virke i 10-15 minutter, hvorefter den skylles ud med shampoo. Hvis olien bruges som et glansfuldt finish i håret - anvendes 2-3 dråber fordelt fra midten af håret og ned

Tip: Olien kan også anvendes på ar, strækmærker og hudirritationer.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Du kunne også være interesseret i...

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen