Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Greenish

Greenish | Epsom Salt | Til fod/karbad | 1500 g

109,00 kr.

1 på lager

  • Beskrivelse
  • Ingredienser
  • Levering

Epsomsalt til fodbad eller karbad er rigt på magnesium, som virker muskelafslappende, løsner op i spændinger og har en beroligende effekt på nervesystemet. Det er også med til at trække affaldsstoffer ud af kroppen, kan opløse hård hud og pleje fødderne.

Skab et dejligt ritual med fodbad, når du er gravid og har ømme fødder og hævede ben. Eller til dig der ikke lige er gravid, men elsker et afslappende fodbad, som især er godt om aftenen inden sengetid som en dejlig afslutning på dagen. Du kan tilsætte æterisk olie med lige den duft du kan lide, eller du kan nyde fodbadet uden duft.

Anvendelse:
Tilsæt en kop (ca. 200g) epsom salt i dit varme karbad (er du gravid skal du nøjes med fodbad) eller ca. 50g til et fodbad – opløs saltet helt og lad din krop/dine fødder være i vandet i 20 minutters tid.

Til info har en del danskere for lidt magnesium i blodet, som bl.a. giver uro i benene. Epsomsalt i dit fodbad er derfor en super god og nem måde at få et tilskud på.

Indeholder 1500 gram.

Ingredienser:
Magnesium Sulphate Heptahydrate.

OBS! Epsomsalt (magnesium sulfat) er egentlig et kosttilskud til indvortes brug og er fødevaregodkendt. Bruger du det indvortes ved kur, skal du altid følge lægens eller din behandlers anbefaling. Anbefalet daglig dosis Magnesium Sulphate Heptahydrate (for voksne): 2g (% af RI = 53%). Indeholder: Magnesium 9,86%.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 22% på 1 valgfritkøb*

*Gælder ikke nedsatte varer og Flow Intimates, First Trail og Haps Nordic. Kan bruges til og med den 30.11.23. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen