Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

-50%

Byoms

byoms | Outdoor Allround Cleaner | 400 ml

49,50 kr.

6 på lager

  • Beskrivelse
  • Anvendelse
  • Levering

Udenfor bliver alt udsat for sol, regn og vind. Det kommer pollen flyvende og sætter sig. Med byoms Allround Cleaner spray har du mulighed for nemt og hurtigt at rengøre det, uden det store vandplaskeri. Hvis du har et udekøkken eller en grill, så kommer der desuden en masse fedt og snavs derfra. Allround sprayen opløser også dette fedt og snavs meget effektivt. Sprayen indeholder hasselnøddeolie, som nænsomt plejer materialet uden at overfedte, så det er mere modstandsdygtigt overfor solens stråler og vindens susen.

Allround Cleaner er naturligvis med 100 % biologisk nedbrydelige ingredienser og kan bruges overalt, uden at skulle være bange for dyr, miljø og planter. Allround Cleaner med probiotika er sammensat af omhyggeligt udvalgte og afbalancerede, naturlige ingredienser beriget med hasselnøddeolie til pleje og beskyttelse af dine udendørs hårde overflader. Indeholder probiotiske bakterier, der beriger den naturlige mikroflora og beskytter mod formering af patogene bakterier.

ANVENDELSE: Ryst før brug. Spray rengøringsmidlet på overfladen, vent op til 5 min og rengør med en børste eller klud. Velegnet til havemøbler, udekøkken, legeplads mm.

Produktet er helt fri for parfume, konserveringsmidler og andre allergifremkaldende stoffer. Produktet er EcoCert-certificeret og har Vegan V-label. Emballagen er lavet af 100 % genbrugt plastik.

byoms OUTDOOR ALLROUND CLEANER er klar til brug og skal ikke fortyndes.
Ryst flasken før brug. Spray på overfladen, vent op til 5 min. Lad ikke indtørre. Og rengør med en børste eller fugtig klud/svamp.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen