Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Bobbi Balloon

Bobbi Balloon | Silikone bidering | Multicolour

150,00 kr.

9 på lager

  • Beskrivelse
  • Materialer
  • Anvendelse
  • Levering

Denne fine bidering i silikone fra Bobbi Balloon er en af de mest populære varer hos Motherly. Den fungerer både som bidering og legetøj og er derfor perfekt at have med på farten.

Silikonen hjælper med at lindre kløe og smerter i forbindelse med tandfrembrud. Desuden er den perfekt for de små babyhænder, når de skal lære at gribe fat. På grund af sin form og størrelse træner den også barnets motorik og hjælper med at udvikle hånd-til-mund-koordination, berøring og gribeevne. De forskellige farver stimulerer også din babys sanser og forbedrer de visuelle færdigheder.

Bideringen kan nemt kan fastgøres til bæreseler, klapvogne, autostole eller legestativer.

Anbefales fra +3 måneder.

Den er nem at rengøre og kan steriliseres ved høje temperaturer. Tåler opvaskemaskine.

100% fødevaregodkendt og certificeret silikone.

Alle Bobbi Balloons silikoneprodukter er testet og godkendt silikoneprodukter, der opfylder de højeste europæiske standarder for "fødevaresikre" stoffer; den strengere tyske LFGB-standard, der garanterer sikker og BPA-, BPS-, PVC-, bly- og phthalatfri silikone. Silikone i fødevarekvalitet kan være et sikrere og mere praktisk alternativ til plastik på grund af dens nemme rengøring og hygiejniske egenskaber, dens elasticitet og ikke-porøse overflade, der ikke tillader bakterier at holde sig i.

Bobbi Balloon er registreret hos Veterinær- og Fødevarestyrelsen.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen