Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Bobbi Balloon

Bobbi Balloon | Kop m/sugerør | Silikone | Oyster Beige

140,00 kr.

2 på lager

  • Beskrivelse
  • Ingredienser
  • Levering

Silikonekop med sugerør fra Bobbi Balloon som er perfekt når dit barn skal lære at drikke selv. Koppen er designet med håndtag, med låg og sugerør, og kan bruges på forskellige måder. Som en simpel åben kop, som drikkekop eller med sugerøret. Det er den perfekte kop til overgangsfasen, når barnet går fra flaske til kop, og kan bruges mange år frem.

Koppen er designet til at træne babyer til at udvikle deres egen fornemmelse for at drikke selvstændigt. De to håndtag er nemme at holde for små hænder og er perfekte til, at de små kan øve sig i at holde koppen selv.
Drikkekoppen har et unikt tandhjulsdesign, så det er svært for børn at åbne låget, hvilket forhindrer dem i at spilde væske og lave rod. Når det sættes rigtigt på, er låget helt forseglet og forbliver på plads, hvilket gør det spildsikkert. Det intime design i låget kan sikre, at børn nemt kan sutte på sugerøret uden at det løber ud.

Koppen er lavet af silikone, der ikke kan knækkes, hvilket gør den meget sikker for spædbørn at bruge. Den er nem at rengøre og tåler høje temperaturer, opvaskemaskine og mikrobølgeovn.
Bobbi Balloon er registreret hos Veterinær- og Fødevarestyrelsen.

'- 100% fødevaregodkendt og certificeret silikone
- Designet i Danmark
- Fremstillet i Kina
- Kan tåle opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK, og 39 DKK for ordrer under 499 DKK. Bestil i dag og modtag dine produkter indenfor 2-3 dage.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen