Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Lukkily

Om brandet

Bag Lukkily og de perfekte tasker til hverdagen, står Laura og Eva der har været venner i over 17 år og er nu mødre til to børn hver.

Den perfekte taske, som Lukkily laver, kommer i flere forskellige farver og passer perfekt til hverdagen! Afslappet, moderne look kombineret med funktionelle detaljer. Uanset om det er til legepladsen, arbejde eller ud at mødes med andre: denne taske er din ideelle ledsager!

For Lukkily er ansvarlighed vigtigt. De arbejder med ressourcebesparende og certificerede materialer, for eksempel at bruge økologisk bomuld i stedet for konventionel bomuld til deres børnetøj.

Taskerne produceres i Kina, så de er endnu ikke nået i mål om kun at producere i Europa. Til gengæld arbejder de så klimaneutralt som muligt, og sender alle ordrer med DHL Go green og bruger toget i stedet for det ellers meget billigere skib til at sende taskerne fra Kina.

Lukkily samarbejder kun med produktionsvirksomheder, hvor de kan være sikre på, at de tilbyder deres medarbejdere rimelige løn- og arbejdsvilkår. I Kina samarbejder de derfor med en leverandør, som de har kendt i over 10 år, og som tillader besøg igen og igen og inspektioner på stedet.

Her hos Motherly er vi stolte af vores samarbejde med Lukkily og glade for at kunne tilbyde jer at købe de lækre tasker – lige her og i vores butik i Klaregade, Odense.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat

*Gælder ikke nedsatte varer og enkelte brands. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen