Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

Innersense Organic Beauty

Om brandet

Hvis du går og drømmer om smukt og glansfuldt hår under din graviditet, så er hårplejeprodukterne fra Innersense lige noget for dig. Innersense er nemlig et brand, der tilbyder et væld af økologiske hårplejeprodukter, der alle har naturen i centrum. Derfor er det altså også produkter, der ikke indeholder nogle skadelige ingredienser, der kan påvirke dig eller dit barn. Det gør produkterne utroligt velegnede til både gravide og mødre. Hos Motherly er vi stolte af at forhandle produkterne fra Innersense, og derfor har vi her på siden også samlet det store udvalg – gå på opdagelse allerede i dag!

Bag om brandet: Innersense

Innersense er et brand med mange års erfaring i bagagen. Faktisk har de eksisteret i branchen i hele 15 år, og i alle de 15 år har de været dedikerede til at tilbyde dig og alle de andre forbrugere på markedet de bedste af de bedste hårplejeprodukter. Det er ren, ædel og naturligvis hårpleje, der fremstilles ud fra nøje udvalgte ingredienser. Innersense hårprodukter er nemlig fremstillet af økologisk certificerede planteingredienser og sammensætninger, der leverer fugt, sundhed, glans og beskyttelse til dit hår. Derudover er Innersense produkter også godkendt til Curly-Girl metoden, hvilket vil sige, at produkterne er sulfatfrie og silikonefrie og egner sig perfekt til dig med krøller.

Tæm dine vilde lokker med produkter fra Innersense

Som stolt Innersense forhandler har vi naturligvis sørget for, at der blandt udvalget er produkter til enhver hårtype. Faktisk er produkterne delt på i forskellige serier, der passer til de forskellige hårtyper. Således kan du altså nemt finde de produkter, der passer til dig og dit hår, uanset om du har fint, normalt, tørt eller krøllet hår. Plej fx dine krøller med Innersense til krøller eller hold dem på plads med Innersense Quiet Calm Curl Control. Du kan også give dit fine hår noget volumen med Innersense I Create Volume eller style selv det mest uregerlige hår med Innersense I Create Hold. Uanset, hvad du står og mangler for at tæmme dine vilde lokker, kan du være sikker på at finde det blandt udvalget her på siden.

Derfor anvender Innersense ikke sulfater og silikone

Der er altså ingen produkter blandt Innersense sortimentet, der indeholder hverken sulfater, silikone, parabener eller syntetisk parfume. Og der er naturligvis en god grund til det. Sulfater er nemlig noget af det, der kan være med til at udtørre både hår og hovedbund. Når du bruger en shampoo uden sulfater vil dit hår altså føles sundere og se mere glansfuldt ud.
Silikone derimod er som sådan ikke farligt for dit hår, men har din shampoo et højt indhold af silikone, vil den faktisk forhindre de fugtgivende og plejende ingredienser at trænge ind i dine hårstrå. Det sker, fordi silikonen lægger sig om hvert enkelt hårstrå, og det gør faktisk, at snavs og støv nemmere kan klistre sit fast til dit hår. I sidste ende kan det give dig en fedtet og irriteret hovedbund.

Stort udvalg af Innersense hårplejeprodukter hos Motherly

Hos Motherly tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af hårplejeprodukter fra det anerkendte brand, Innersense. Udvalget spænder bredt, og vi tør næsten godt garantere, at du finder lige det, du er på udkig efter – og det gælder uanset, om det er en Innersense shampoo, Innersense Pure Harmony Hairbath eller Innersense Hydrating Cream Hairbath. Så gå på opdagelse blandt udvalget med det samme og find alle dine favoritter!

Fornem service og lynhurtig levering

Motherly er et univers fyldt med økologiske og naturlige produkter, der henvender sig til den kvalitetsbevidste mor. Vores sortiment byder derfor på familievenlige produkter, der kan bruges af både store og små. Vores hårplejeprodukter fra Innersense er perfekt til dig, der er gravid eller som allerede har stiftet familie. Vores udvalg her på siden spænder bredt, og har du spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan give os et kald på 42 70 72 71, eller du kan skrive en mail til os på info@motherly.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 22% på 1 valgfritkøb*

*Gælder ikke nedsatte varer og Flow Intimates, First Trail og Haps Nordic. Kan bruges til og med den 30.11.23. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen