Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK • Levering 2-3 dage

ILIA Beauty

Om brandet

Hos Motherly tilbyder vi produkter til selvforkælelse til enhver kærlig mor. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter fra Ilia, og mangler du derfor noget nyt make-up i højeste kvalitet? Så er du kommet til det helt rette sted. Med makeup fra Ilia får du økologisk make-up fra højeste hylde, som er sikkert og potent. Denne make-up bidrager både til at beskytte og genoplive huden, og netop derfor er produkterne så utrolig skønne og kan bruges af alle. Der findes en lang række forskellige produkter, som du kan prøve og gøre en del af din hverdagsrutine.

Forkæl dig selv med make-up fra Ilia

Som kvinde er der mange forventninger til, hvordan man skal se ud, og derfor findes der et væld af make-up produkter derude, som skal hjælpe os med at stå skarpt 24/7. Mange kvinder opnår også meget mere selvtillid ved at eksperimentere med make-up. Det er bare ikke alle produkter, der er lige sunde for huden, da vi alle har forskellige hudtyper, og derfor bør du altid vælge make-up produkter i høj kvalitet. Dette får du med Ilia. Ilia ser hudpleje og make-up som én, og derfor bruger man potente formler, der er designet med aktive niveauer af hudplejeingredienser, der beskytter huden mod miljøbelastninger. Du kan altså med god grund og samvittighed bruge de lækre produkter fra Ilia.

Make-up i højeste kvalitet

Hos Ilia tror man på hud, der ligner hud – og udstråling, der kommer naturligt. Med gennemsigtighed som guide og farve som køretøj udfordrer man konventionerne om ren skønhed for at skabe noget radikalt nyt gennem sikre, potente formler, der beskytter og genopliver din hud. Hos Ilia har man over tid lært at ikke alle naturlige ingredienser er gode for huden og heller ikke alle syntetiske er dårlige. Ren skønhed er, hvor de to støder sammen – med omhyggeligt udvalgte ingredienser og ingen kompromiser. Siden rejsen begyndte i 2011, har man arbejdet på at rykke grænserne for innovation for denne industri. Desuden stræber man hele tiden efter at skabe mere og mere bæredygtig emballage for at sikre miljøet.

Stort udvalg af produkter fra Ilia

Hos Motherly er der garanti for, at du finder lige præcis det produkt fra Ilia, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag og ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på både Ilia mascara, Ilia super serum skin tint, Ilia foundation, Ilia multi stick, Ilia concealer og meget mere. Der er altså næsten ikke et make-up produkt, som du ikke kan finde hos Ilia, og mulighederne er altså mange for at gøre noget godt ved din hud og samtidig se rigtig godt ud. Derudover er de forskellige produkter designet i et minimalistisk design, som kan pynte på ethvert badeværelse. Fælles for alle disse produkter er, at de er i højeste kvalitet, og du kan derfor sagtens prøve diverse forskellige produkter, som både kan bruges til hverdag og til fest. Det kan også være, du er på udkig efter den perfekte gaveidé, og her er Ilia også noget som enhver kvinde ville elske at få. Forkæl dig selv, eller en du holder af med make-up i højeste kvalitet.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde produkter til selvforkælelse til enhver mor har vi hos Motherly også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du let på hjemmesiden. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du også læse om vores leveringstider og -priser, og hvortil vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for reklamation, fortrydelsesret, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 22% på 1 valgfritkøb*

*Gælder ikke nedsatte varer og Flow Intimates, First Trail og Haps Nordic. Kan bruges til og med den 30.11.23. 

Tusind tak, du er nu tilmeldt.

Din kurv
Køb for 499,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tomTilbage til shoppen